Fixat och klart!

Haft en lugn dag i skolan idag, som alla andra dagar med andra ord. Påbörjat en ny kurs idag, filmkunskap. Kursen verkar inte speciellt avancerad och därför är det nog lätt att få ett bra betyg, tummen upp för det! Idag har jag även beställt min balklänning! Det skulle ta tre och en halv månad innan den är färdigsydd klar, tre och en halv månad?! Är inte det galet länge, det tycker i alla fall jag. Jag som inte haft någon brodska alls. Balfrisyr och smink är även fixat! Ikväll väntas det halv åtta hos mig, lite läxa och gos med min absoluta favorit! Imorgon har vi skidskytte på idrotten, det är någon nytt för mig måste jag säga, även fast jag har åkt en hel del skidor i mitt liv så tror jag att det blir en utmaning, nåväl det återstår att se!

Snyggt



Hittade denna bild från när vi var i Umeå, dock var det i novermber!
Det gör vi om när Carro kommer hem från Thailand.

Nu ska jag återgå till mitt!

Hej fredag!

Nu var det fredag igen! Sitter och väntar på att mina kära pojkvän ska komma hit vilken sekund som helst. Ikväll blir det Thai-mat och mys!

Förresten... Jag har beställt balklänning och bokat tid för smink och hår! :) Det känns otroligt skönt, nu återstår bara ett fåtal saker innan kvällen är fulländad. Spännande.

Ett lugnt lov och en massa mys, precis som det ska vara

Ikväll har jag och T varit och sett Paranormal Activity på bio, en riktigt snuskig film enligt mig, trots att jag inte brukar beröras av "spöken". Filmen var i alla fall riktigt verklighetstrogen. Hur som helst så ligger vi och kollar på Brison Break, vi har nyss börjar se tredje sässongen, spännande!

Annars så har jag bara tagit det otroligt lugnt på lovet, och nu återstår det bara två dagar kvar. Imorgon ska jag och mamma strosa på stan en stund och efter det så åker jag till Husum, med Carina, Tommys mamma.

RSS 2.0