Bra helg!

Igår blev det en äkta spontankväll då vi drog på fest och sedan utgång.
Därför måste jag tacka alla som gjorde kvällen kanonrolig igår!
Speciellt mina partybrudar, det gör vi om, om inte allt för länge hörni!


Bilder från surströmmingsmiddagen:


Våran söta granne, Tinja, skrämde livet ur kattungen


Här har vi en bild på vänstra halvan av bordet. Mer bilder blev det inte.


Surströmmingsfest

Nu ska vi strax bege oss över till grannen för att njuta av årets upplaga av surströmmingen. Varje år anordar vi på gatan en liten kvartersfest där man äter surströmming och dricker gott. Tommy ska äta sin första surströmming någonsin ikväll! Tror ni han kommer gilla det? Får se om jag lyckas få med mig några bildbevis hem...


"Toffeljakt"

Sitter här med en kopp varm blåbärssaft, mammas hemma gjorda. MIn skatt har insomnat för natten, han kom nämligen hem efter jobbet och mådde inte alls bra, stackarn han som sliter häcken av sig på jobbet, skämt åtsido. Han hämtade upp mig i stan och så åkte vi och köpte lite glass, kinderägg och halstabletter så han kunde gotta sig med något nu ikväll. Jag stoppade i alla fall om honom i sängen och så slumrade han till på 2 snabba sekunder.

Jag sitter här och kikar runt lite på nätet, har inte mage att gå och lägga mig redan?! Finns annat att göra än att sova. Kollar i alla fall runt lite på nätet efter några riktigt mysiga tofflor som kommer passa mig utmärkt här hemma i höst. Ett annat måste i höst är att införskaffa I ett par riktigt mysiga knästrumpor som jag kan knalla runt med här hemma. Några av tofflorna här nedan var några jag fastnade för, speciellt dom beiga - riktigt söta tycker jag. Bilderna är klickbara så ni kan se dem i ett större format.

          


Förkylning?

Just nu befinner jag mig i Husum hos min käre karl, tyvärr så jobbar och sliter han som ett djur på Nybacka Bygg medans jag får vara hemma och bara strosa runt och inte göra ett dugg, men jag klagar inte. Imorse vaknade jag strax efter nio, skönt att komma upp i tid. Jag har åtminstonde lyckats vända tillbaka på dygnet trots att det återstår några dagar till av sommarlovet, bra jobbat! Det känns som att jag har en förkylning på gång i kroppen, det är inte alls bra nu när allvaret drar igång redan nästa vecka, men förhoppningsvis så brukar det ge sig på halva vägen. Jag är sällan sjuk med andra ord! Jag pallrade mig ut på en promenad i alla fall och på eftermiddagen har jag legat ute och läst på altanen.

Sammanfattning

  • Beställde hem tjockismiddag med gubben i fredags
  • Varit hos Carro och Martin och sett skräckfilm
  • Bråkat med ritningen till min nya byrå, skruvat och skruvat
  • Umgåts med goda vänner och partajat fram tills gryningen.
  • MYST
  • Ätit godgod brunch med gubben
  • mystmystmyst

    Det var min helg i sammanfattat i sju meningar och jag är fullkomligt slut på. Sitter här i T's mjukisbyxor, väntar på att lasagnen ska serveras på bordet om sisådär 5 minuter...



 








Kvällsmänniska?

Igår när  jag skulle gå och lägga mig fick jag för mig att börja städa och rensa på mitt rum. Typiskt mig,  så tror ni att jag var trött i morse när väckaren ringde klockan åtta?! Nu har jag i alla fall piggnat till, har hunnit med att gå en promenix  med hunden och ätit frukost. Ska kila ner och göra mig i ordning nu.


Har hösten redan anlänt?

Nu är jag äntligen hemma, har varit på bio och sett Sommaren med Göran med Linnea ikväll. Cyklade hem efter bion, det börjar verkligen kännas att hösten är på väg nu. Det var riktigt ruggigt på vägen hem. Tur det inte är så fasansfullt långt hem till kära Själevad. Nu ska jag snart  ta och krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon.

God natt på er!

 

Go'kväll alla nattugglor

Jag har redan gjort ett försök att sova men det misslyckades. Tommy sover som en stock redan, tror ni jag är avundsjuk? Så blir det när man är uppe för sent på nätterna och sover bort halva dagarna. Jag tror att det är dax att ändra mina sovrutiner, ska börja redan imorgon tror jag!

"Kvällsmat"

Sitter här och håller på att göra i ordning "kvällsmat", det ordet brukar Carina (Tommys mamma) alltid använda när vi håller på att göra i ordning något där hemma att äta på kvällarna. Det blir nudlar och lite grönsaker till det, jag vet att det inte är bra att äta sent på kvällen men magen kurrar lite extra ikväll när jag jobbat och varit ute hela dagen. Hur som helst så är det en ny vecka imorgon och skolstarten närmar sig på gott och ont. Det blir ett great år dethär. Nu ska jag bädda ner mig i soffan. 

HEJ OCH HÅ

Nu är det radan söndag igen, vars tar dagarna ivägen egentligen? Jag har i alla fall haft en underbar helg med min älskling. I fredags jobbade jag till halv tio, efteråt följde jag med hem till Husum. Har varit där otroligt lite i sommar. Det får bli ändring på det i höst. På lördag hade gubben ställt väckaren på nio för att han skulle ut i garaget och fixa med bilen. Jag orkade inte vänta så jag åkte hem med mamma efter att hon varit på hundkurs med Nicko. Vid fem skulle jag och gubben befinna oss hemma hos Carro och Martin i deras lägenhet på vintergatan. Där blev det god mat, vin, guitar hero och en massa prat. Vid åtta gav vi oss av mot parken för att se Tomas Ledin, tyvärr var han en timme försenad på grund av något inställt plan. Så våran picknik ko väl till hands. Det var mysigt att sitta där på en filt och bara prata, äta gottis och se allt folk. Efteråt traskade jag och gubben ner mot stan, var hemma runt ett.

Imorse vaknade vi vid tio. Hann bara upp ur sängen när Carro ringde och frågade om vi ville följa med ut med deras vattenskoter. Vi slängde i oss en snabb frukost, åkte och handlade fika och sedan hämtade vi upp Carro och Martin i stan. Väl framme så åkte grabbarna och tankade vattenskotern på Övik marina medan vi pumpade upp ringen. Lekte lite sedan åkte vi ut till en strand på dekarsön där vi badade och solade helt ostört i några timmar, mysigt! Nu står jag på jobbet och kollar runt lite på internet samtidigt som jag gör rätt för mig ;) Jag vet någon som kommer slockna snabbt ikväll i alla fall...


Tomas Ledin



Imorgon ska jag, Tommy, Carro och Martin se denna man på parken, men innan blir det middag och mys!
Nej nu ska jag iväg och jobba.

Ha en bra kväll :)

Pajtajm

Har sovigt hemskt dåligt inatt, är det kanske för att babe kliver upp så tidigt och då rubbas min somn tro? jaja jag har all tid i världen att vila upp mig. Idag har jag och mamma varit och hämtat spotlightsen till våran nyomgjorda trapp, tror det blir great jag! Ikväll for jag och Tommy in på staden en sväng och sedan ner till hamnen för att äta en glass. Nu sitter jag och äter min alldeles nygjorda blåbärspaj med glass (igentill, snart vankas det mys, mys, mys hela natten. Förresten så blir det eventullet festligheter på lördag, med min carro som jag inte träffat på evigheter. Först Tomas Ledin och sedan utgång. Nu ska jag göra gubben sällskap vid tvn.


3333

Jag håller alltid vad jag lovar. Nu har jag nyss suttit ute på altanen med familjen (och myggorna) och ätit varma mackor och pratat massa. Det blev kallt så vi satte oss inne i stället. Det är något speciellt att sitta och prata med mamma och pappa tycker jag, det är något jag alltid kommer värdesätta. Nu när man inte har lika mycket tid för varrandra som man hade förr. Det mörknar verkligen fort ute på kvällarna nu, mysigt när man får tända en massa ljus och kura ner sig framför tvn med en filt. Imorgon ska jag ta mig en tur till staden, familjen åker till Trysunda imorgon eftermiddag så jag blir solokvist i några dagar, tur så kommer baby och håller mig sällskap efter jobbet. Nu ska jag kika vidare här en stund sen blir det att sova! Kram på er 

Världens bästa jobb

Äh, nu har jag försökt att komma på något att skriva men lyckas komma på något som skulle kunna vara intressant för er... Jag tror jag ska jobba klart och se om jag har kommit på något tills jag kommer hem? Mamma håller på att installera ett virusprogram på laptopen, så är det fixat när jag kommer hem så bloggar jag innan jag hoppar i säng.


8

Snart är hela dagen på jobbet bortgjord. Väntar just nu på att Monica ska komma med mat, har inte ätit sedan 10 så magen skriker. Skönt att se solen ute i alla fall. Kvällens planer är enbart hemmamys. Får se om jag och Tommy åker in och hyr någon film innan vi brassar hemmåt. Måste nämna att middagen var mysig (och god) igår, det bjöds på tacos och massa tillebehör. Imorgon ska vi åka och fiska om vädret tillåter är det tänkt. Tyvärr ska jag hit vid 5 för att jobba åt David en stund. Som tidigare sagt så behövs alltid pengar, helst inför höstens planer ;)

Kram på er


RSS 2.0