BÄST



Vem bli inte knäsvag av en snygg snickare som kommer hem efter jobbet med en ros till sin kära hemmafru? ;)

Jag älskar dig!

Min första lediga dag

Nu är det dax att springa iväg till bussen, ska möta upp min käresta på staden. Tänkte sammanfatta helgen i ett senare inlägg.

Donna Girl




Dessa skor från Donna Girl är snart mina kan jag lova!

Midsommardagen



Mina raspberry cupcakes blev inte riktigt som jag tänkt mig!

Trots allt så har jag hunnit med en hel del idag, bakat hi-hat cupcakes och dem ovan, storstädat på mitt rum. Nu återstår det bara en varm dusch sen blir det go mat på Matcompaniet.

Tisdag

Sitter här med gubbens Resterödskallingar (eftersom dom krympte lite för mycket i tvätten) och en mysig tjocktröja, läser lite bloggar på internet, vilket tidsfördriv va? Fast egentligen väntar jag på T som kommer hem vid tolvtiden, efter ännu en partynight, alltid lika mysigt att få kura ihop mig i hans armar.

Träffade Linnea på stan vid 4 för att åka och sola, cyklade hem och fräschade till oss innan vi cyklade vidare för att lyxa till det och äta lite god mat, vidare in till staden för att spela lite volleyboll och njuta av det fina vädret, men icke, det var knökfullt i lungviksparken kan man säga. Till slut hamnade vi i hamnen med en glass i handen och lite gott sällskap, vi fick njuta av solen där också! 

 

Lucky day

Sista rycket idag kan man säga! Avslutade dagen med HIL-kamp och MVG i ergonomi och idrott. Nu har jag fastnat här när jag egetligen borde göra teori! Gubben är ute på partaj ikväll, kan inte fatta att han tar studenten på fredag, min älskling! Ojoj vad tiden går fort... Nu ska jag återgå till mitt :)


cosy

                

               

              

              

My bejbiiii and I

RSS 2.0