God eftermiddag

Tvingade mig själv att gå på sista lektionen idag, även fast jag var så förbannat sugen på att åka hem till min gubbe. Som sagt så var det inte alls farligt, jag behöve inte redovisa och vi fick dessutom sluta hela femtio minuter tidigare än vanligt! Det låter himla bra i mina öron. Nu ska jag konka ner på stan med min stora väska och vänta på bussen som går om en ganska lång stund. Ikväll har jag lovat att bjuda familjen Nilsson på en exklusiv efterrätt, efter det blir det träning!

Söndag på jobbet

Nu är det söndag igen och jag befinner mig på jobbet. Skulle egentligen behöva vara hemma och göra bort en massa läxa men det får vänta! Helgen har spenderats med min pojke och familjen, har strosat på stan, varit på bio, ätit god mat och bara samlat krafter inför den kommande veckan i skolan.


Sjukdag idag!

Idag stannade jag hemma från skolan, dels för att jag vaknade upp i morse med en hejdundrans huvudvärk som spridit sig ned mot nacken och axlarna och för att jag kände att jag sovit så dåligt på senaste tiden. Dagen har varit skönskön och jag har hunnit göra bort lite läxa och tagit mig en prommis med hundarna. Ikvälls ska jag bara krypa ned i sängen och kolla på CSI och äta glass och jordgubbar tills jag somnar!

Överraskning på en måndag?

Imorse var jag tröttare är någon annan dag. Orsaken till det var att jag INTE kunde sova igår när jag kom hem från bion. Tror att jag slocknade vid halv två. Idag har jag en låång skoldag, går ända fram till 15.30. Ikväll har älskling lovat mig en liten överraskning, som sagt. Det ska bli spännande att se vad han hittat på.

Söndag

Va snabbt alla helger går! Fast på senare dagar har jag faktiskt börjat gilla söndargar riktigt mycket, oftast har man ingenting speciellt för sig utan man kan bara ta det lugnt, umgås med pojkvännen och vänner, äta god mat och så vidare, invänta en vecka med andra ord. Oftast spenderas mina söndgar på jobbet? Lyckas alltid byta till mig dem av någon anledning.

I fredags var det 200-dagars och partaj föra hela slanten som gällde. Vi började hemma hos Sandra runt tre med att göra oss i ordning, klockan fem var det middag hos Emma som gällde, alla brudarna och Anders var på plats. Resten av grabbarna rullade in allt eftersom under kvällen. Runt elvasnåret åkte vi in till stan och statt. Det blev en helskön kväll, träffade många man kände. Kvällen arundades hemma med mitt hjärta vid halv 4.

I lördags började jag dagen med att försova mig till jobbet, hann precis till halv två då allt folk kom. På kvällen blev det mys och ännu mera mys för vår del, åt pizza och såg nya Wallander. Just nu sitter jag och drömmer mig bort, längtar tills ikväll då jag ska få komma hem och krypa ner under en filt fraför tvn för att se på paradise hotel!


New Moonpremiär!

Har precis anlänt till skolan och sitter nu och skriver det sista på mitt arbete. Ska bli otroligt skönt när arbetet är inlämnat och redovisningen är klar. Bussen från Husum var grymt sen idag, nästan en halvtimme?! När jag kommer på bussen så kryllar det av en massa ungar överallt och självklart så finns det INGEN plats ledig! Så jag får stå hela vägen, mitt i gången...

Idag slutar jag klockan ett och då blir det nog några ärenden på stan innan jag åker hem. Ikväll jobbar jag på New Moonpremiären så börjar runt 10.00.


Epedimi på Elsa vägen?

Här hemma är det rena rama svininfluensaepedimin, till och med en av hundarna ligger utslagen. Så jag är bara hemma på en kort visit för att hämta lite saker, ska sedan bege av mig till baby. Dagen i skolan har i alla fall varit coollugn, precis som de flesta dagar. Har boxats och sett på film, skönt!

Ha en bra tisdagkväll!

Regn och rusk

När ska regnet sluta? Jag tycker att det är dax för solen kan komma fram och sprida lite värme snart. Vaknade upp i T's famn imorse. Sitter på skolan och ska försöka skriva klart ett arbete om akupunktur, jag har egentligen sovmorgon men gör detta endast för att jag ska få vara läxfri resten av veckan och helgen framförallt. Efter skolan har jag en del ärenden att fixa innan jag ska träna och bege mig till Älskling för myskväll, han har nämligen lovat mig massage... Ska bli intressant att se hur det blir med det.


Måndag 16 november

Nu är det måndagkväll och jag sitter här nyduschad och kikar på min kära pojkvän som donar här inne, han håller bland annat på att sätta upp några hyllor. Inte så pjåkigt för ögat att ha en snickare till karl, praktiskt är det också för den delen! Det har varit en lugn dag på skolan idag, har kollat på film i princip hela dagen, skönt. Ikväll ska vi bara kura ner oss i sängen och kolla på någon film senare blir det sooova för hela slanten.

Längtar till helgen :D

Paradise Hotel

Nu är det söndagkväll och jag har just bäddat ner mig i sängen. I helgen så har jag bara tagit det väldigt lugnt, drog iväg på bio med min älskling igår kväll, vi såg 2012, en riktigt bra film måste jag säga. Idag så hoppade jag in och jobbade en stund för Monica. Jag har även hunnit med en promenad med mamma och pluggat lite. Juste, såg nyss första avsnittet av Paradise hotel, något JAG kommer följa framöver! Det blir spännande, woho!

En efterlängtad helg!

Klockan är två och det börjar redan skymma ute. Håller just nu på att kika på recept på internet, jag ska nämligen laga middag idag till min kära mamma och älskling ikväll. Vi är bara hälva styrkan hemma idag, eftersom att bror min ska hjälpa pappa på bion ikväll. Vet inte riktigt vad det blir för gott till middag? Tommy kommer snart hit och hämtar mig för att åka och kolla på en tvbänk och handla käk, kanske blir en runda på staden också. Så nu får jag lägga på ett kol om jag ska hínna städa upp röran på mitt rum!

Ny vecka, nya tag.

Just nu befinner jag mig hos min man, vi har vilat och bara myst. Tänkte bänka mig framför tvn och kolla på det nya programet som handlar om det stora köpcentrumet i Ullared, men hörde precis att någon annan tog plats i soffan, typsikt. Får lov att fråga om grabbarna är med på en omgång kort eller nått.

Dagen i övrigt har varit bra, lite trött såhär första dagen efter lovet men jag är nog på topp snart! Vi har smått börjat planera vår klassfest inför 200-dagars, väntar bara på temat så vi kan koka ihop någon läcker utstyrsel.

Nu sticker jag iväg till bussen!

Såhär ser jag ut idag.
Ha en bra dag!


Hemma från bion!

Detta läckra linne kommer från hm och kostade dock bara en hundring.

Det här var linnet som fick följa med hem i lördags, gillar det skarpt
så fick bara lov att visa er!


Första november och humöret är på topp!

Min sista dag på jobbet för 2 veckor framåt! Det är rätt så lugnt med folk idag så hoppas det finns tid åt lite pluggande och kortspel kanske? Har med mig mammas goda kyklingpaj till middag. Ikväll blir det bara hem och slänga sig i säng för att titta på det avsnitt 8 av ensam mamma söker. Hur kan det komma sig att jag var så emot det från början till att det nu är mitt favoritprogram?!

Ha en bra söndag!

RSS 2.0