24/4

Så skönt att det äntligen är helg! Eftermiddagen och kvällen har spenderats på jobbet, har även hunnit med att plocka ordning på rummet, veckans städning höll inte i sig längre än några dagar, skamligt! Nu är jag helt slut på och tänkte ta en lång dusch och lägga mig framför tvn och vänta tills baby kommer hem i natt, har nog hunnit krypa ner i sängen för jag är så otroligt trött.

Nöjd

Glad glad glad! Veckan har varit bättre än vanligt, jag har varit på strålande humör hela veckan. Kanske beror det på solen? Imorgon är det fredag, har hört att sommarvärmen kommer till helgen, uppåt 18 grader?!

  • Redovisat rättskunskapen
  • Lämnat in historia arbetet
  • Kört min första lektion på förskolan
  • Gjort klart upplägget för ergonomiarbetet
  • Läst igenom häftet för nationellaprovet som är på tisdag


Nu ska jag återgå till mitt och kila iväg till samhällslektionen.


Tisdag 21/4

Sitter här med en kopp med "varma koppen", gött. Tänkte kolla läget här och skriva ut ett manus till morgondagens redovisning innan jag förflyttar mig till sängen. Behöver min skönhetssömn så jag orkar upp på morgonen. Juste, har min första körlektion på torsdag, wehey!

20/4

Det känns på att det var första dagen i skolan idag, känner mig riktigt trött nu. Imorse var jag i varje fall pigg, vaknade en halvtimme innan väckaren ringde och kände mig pigg, det är inte många dagar som det händer. I alla fall så tog jag mig en promenad och hade sedan all tid i världen att göra mig i ordning. Tänk om det kunde vara så varje dag.

Ikväll har jag varit ute och kört bil så det stod härliga om det. Nu ska jag skriva klart rättskunskapsfrågorna och sedan hoppa i säng och slå en pling till gubben och höra vad han haft för sig för skoj ikväll.


Natti natti

 





Puuh.. känns som att jag höll på i evigheter med det jäkla rummet, men nu ligger det inte en massa kläder och skrot på golvet som det gjorde innan. Jag passade även på att plocka fram lite vår och sommarkläder. Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg imorgon. 


Söndag 19 april

Sitter här i T's mjuksbrallor och väntar på käk. Lite deppigt att det är söndag, kanske beror det på att det har varit lov och att man blivit bekväm med att bara slöa? Även fast jag inte kan påstå att jag bara slöat men kanske finns andra som gjort det. Well well. just nu håller jag på att stöka lite på mitt rum. Kändes som att det behövdes göras ett ingrepp när det gäller ordningen där. Resultatet visar jag senare här i bloggen!


Sunshine

Hade inte tid att uppdatera igår kväll, så det får bli nu i stället. Tänkte bara dra dagen lite kort innan jag ska ut och springa! Så härligt väder ute. Känner mig riktigt utvilad nu, med tanke på att vi varit uppe med tuppen hela veckan. Nu ska jag slänga i mig lite frukost sedan ut i friska luften. Ikväll ska det bowllas och äta god middag med T's släkt.


Hemma ifrån Vemdalen

Äntligen hemma efter en lååång dag. Tänkte bara säga att vi haft det toppen. Återkommer senare ikväll, täntke ta mig ett fotbad en lång dusch nu, det känns behövligt just nu.


Myssöndag

Just nu håller jag på att fixa i ordning en god middag åt mig och Tommy. Jag kan avslöja att det blir fisk i någon fransk anda, smarrigt! Till efterrätt blir det glass, skogshallon och chokladsås. Vi har huset för oss själva så vi hade tänkt åka in och hyra en film sedan bara basta och tjusa, för imorgon bär det av till fjällena, där familjen redan befinner sig. Känns skönt att få komma bort ett tag, inte för att det blir särskilt länge, för vi kommer hem på fredag, då kommer helgen bland annat bestå av 40-årskalas, bowling och lite annat smått och gott. På tal om kalas, i fredags var vi och firade morfar på hans 80-års dag. Det var en lång och fartfylld dag, med en massa god mat och fika.. Dax att plocka ut fisken ur ungnen kanske?


RSS 2.0