Svärmorsdröm?

Jag hade helt rätt, dagen har gått otroligt fort och nu återstår det bara en timme kvar innan det är tid att åka hem.. Pratade nyss med mamma och tydligen så hade hon och Tommy slitit häcken av sig hemma hos oss idag, dem hade möblerat om i vårat vardagsrum och fixat, är han inte en riktig svärmorsdröm så säg!

Glömde bort att säga att jag och älsklingen min hade en riktigt mysig dag på stan idag, fick med mig ett linne från hm hem, brukar sällan köpa kläder på hm, men det var riktigt fräsigt faktiskt!

Ha en bra lördagskväll allihopa, det ska jag ha! :)

Lördag 31 oktober

Vaknade upp med baby imorse, kände mig ganska pigg trots nattens bravader. Tommy hade lovat att skjutsa hem Mattias till Husum i natt och vid kvart i tre var det dax att ge sig av, jag låg kvar i sängen men har som vanligt jättesvårt att somna när jag vet att han ska komma hem senare, slutade med att jag och Morran låg och myste lite i sängen innan Tommy kom hem strax innan fyra. 

Nu befinner jag mig i alla fall på jobbet och det är snart dax för öppning! Hoppas dagen går undan. Efter jag slutat jobba ska vi kanske en sväng upp till Carro och Martin, om vi orkar med andra ord. Annars blir det nog bara film och mys hemma i soffan.

Bilder

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem efter att ha skjutsat Mattias (hans bror) och några av hans kompisar till krogen. Tänkte passa på att lägga upp några bilder sedan onsdagens festligheter.




Slit och stön...

Nej, ska jag vara helt uppriktig så älskar jag mitt jobb! Ett helt gäng roliga typer som jobbar här och att få träffa en massa glada (oftast glada) kunder på arbetstid är inte helt fel. Jobbar på bion med Ida och Tomas ikväll, just nu håller vi på att skruva upp sånna bokstäver som ska sitta på toalettdörren. När jag slutar jobba vid 9 så kommer min snygging hit så vi kan åka och hyra någon film och köpa lite gottis till våran mysfredag.


Utekvällen igår

Jag, gubben och hundarna har nyss varit ute på en liten promenad i det fina vädret. Annars så har vi bara slappat idag, jag har städat och sitter just nu ligger vi i sängen, jag bloggar och Tommy kollar på film. Jag brukar alltid vara i full fart med nu när vi båda är lite slöa efter gårdagen så har vi en riktigt mysdag här hemma.

Gårdagen bjöd på en massa skratt och dansande med mina fina. Började med att åka till Sandra vid fem för att göra oss i ordning, vid sju anlände vi till Matilda där bjöds det på bland annat goda drinkar, skratt och charader. Sedan blev det olles där vi fick började med att stå i världens längsta kö innan vi kom in. Väl där inne så dansade vi fram till två då Emilia var snäll och hämtade oss.

Vi ska nog bege oss till stan om någon timme, behöver hämta mina saker hos både Matilda och Sandra, typiskt att jag alltid ska lämna saker hos alla...

Kortkort

Hade en toppendag i Umeå igår med Johanna, hann bland annat hälsa på hennes storasyster, min kusin och självklart handlade vi lite också. En tröja och två bodybutters från Body Shop var det jag fick med mig hem! Idag har jag varit ute och sprungit, hälsat på mormor och morfar och skrivit lite på mitt svenskatal, tänkte ta och springa iväg ner på stan nu. Ha en bra eftermiddag!

Hektiska måndag

Det är måndag och höstlov, inte illa. Jag har hunnit med en hel del saker här hemma idag, städat, renbäddat, varit ute och gått bland annat. Sitter och kikar runt lite på datorn, tror att det är dax att gå ut och gå igen innan bästa Johanna kommer hit runt åtta, får se vad vi hittar på, imorgon blir det i alla fall en tripp till Umeå!


mystischan

Har just dragit på migg baby's t-h-shirt och ska krypa ner under täcket och se kvällens avsnitt av ensam mamma söker. Förresten så har Linnea varit här ikväll, har kikat på skräckfilm, dippat grönsaksstavar och pratat strunt.

Godnatt


Toorsdag

Har just gort bort en massa läxa, bland annat en uppgift i Work Out och sen har jag skrívit lite på min fördjupning i alternativ medicin. Slutade halv ett så har varit hemma ett tag, tänkte för ovanlighetens skull, ta mitt pick och pack och dra till min snygging ikväll, hehe. Imorgon är det redan fredag och jag har en skönskön dag i skolan, sen ska jag hem och packa och äta innan Carro hämtar upp mig här hemma.


Underbara tillvaro!

Dagen har spenderats påprästänget med kära HIL3. Lekte lite, surrade och umgicks, trevligt. Uträttade lite ärenden på stan sedan bar det iväg hem till Själevad, där jag är allt för sällan nufötiden. Möttes i alla fall av ett nystädat rum. Var hem igår efter skolan och tokstädade, ordagrant, så det kändes inte helt fel att komma hem till mitt rum idag inte. Nu har jag packat resväskan för att bege mig norrut, igen! Mitt andra hem ligger i Husum, vet ni. Två underbara hem, världens bästa och underbaraste pojkvän och massa härliga flickor som är bland det bästa jag vet, höstlovet närmar sig och på fredag blir det rajraj i Umeå, livet kan inte bli bättre just nu helt enkelt! Nu vill jag bara hem och pussa på min snygging! Ha en bra kväll, det ska i alla fall jag! :)


Tjini

Skön dag i skolan, har nyss varit och ätit lunch med Josefine. Tänkte ta och titta igenom filosofin en sista gång innan det är dax för prov i eftermiddag. Sedan bär det av till min käre karl, ska mysa med honom riktigt mycket. Fick reda på att jag nästan är ledig imorgon, behöver bara komma hit på psykologin imorgoneftermiddag, så ikväll blir det ingen tidig kväll inte! Förresten så hade jag jättesvårt att somna igår, kanske beror på att jag sovit en massa överskottstimmar ihelgen?! Idag känner jag mig i alla fall utvilad :) Nu återgår jag till mitt...


Bra, riktigt bra helg.

Har haft en helt underbar helg. Började fredagen med skola till 1, mötte upp älskling på stan, strosade runt en stund, åkte hem och åt godgod mat och gjorde oss i ordning för att åka till Linnea, där det vankades party. Hade grymt trevligt med en massa roligt folk. Åkte sedan i till stan där det blev krogen. Kvällen slutade hemma i Husum runt fyra snåret. I lördags när vi vaknade så mådde jag som en prinsessa, myste hela dagen, lagade tacos och sedan bar det av hem till Carlboms där det bjöds på ännu mer mys, kunde inte riktigt bestämms oss vad vi skulle hitta på eftersom vi var ganska slöa både jag och gubben så åkte vi och hyrde film och köpte gottis! En lyckad myskväll skulle jag säga. Idag har vi varit ut till elgiganten, Tommy skulle kolla på en tv, hann även med att åka till rusta och sväng. Mamma bjöd på god middag idag igen och nu ska jag snart bänka på framför tvn för att kolla på Ensam mamma söker. Ha en trevlig kväll för det ska jag :)

Skoltrött

Är mätt och belåten efter att ha ätit en hel tallrik med biffstroganoff, men finns nog trots allt en liten lucka kvar i magen tills vi ska bli bjuda på go'fika hos Malin senare idag! Imorse var kudden riktigt god vill jag säga, kom inte ur sängen förens klockan nästan var tjugo i sju, som tur är så hade jag fixat det mesta så det var bara att slänga i sig lite gröt och en värktablett och pallra sig iväg till skolan. Idag ska jag äntligen få träffa min snygging igen, var några dagar sen sist nu. Vad vi ska hitta på återstår att se. Nej, nu ska jag fortsätta med mitt, har Religion med Åke om cirkus 10 min så ha en bra eftermiddag allihopa! <3


Onsdag

Dagen har gått av bara farten, vaknade runt elva. Segade runt här hemma ända tills 3 då jag åkte in till stan en sväng för att beställa ett armband och ett halsband till mig och min älskling, förhoppningsvis är dem klara på fredag, hoppas! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa lite saker innan jag ska se efterlyst, vet ni att dem spelar in från Övik ikväll?! Imorgon bär det av till Malin på födelsedagsfika och senare till gubben min. 


Bio

Blev en spontankväll Linnea, som bjöd på biomys. Vi såg "Äntligen midsommar" en lightversion av Sommaren med Göran skulle jag säga, men helt okej... Kände att jag inte kunde ligga hemma bara eftersom att febern gått ner och jag kände mig pigg. Tack för det :) Har just ringt min sjuke man och sagt godnatt och annat mys. Hoppas jag får pussa på honom imorgon, i alla fall kramas lite! Tänkte kolla runt lite på nätet och sedan sussa, ha det gott alla!

 


Skulle inte vilja ha en midsommar som dem ;)


Sjukstugan

Dagen har spenderats i sängen med feber och ont i kroppen. Tror jag fått svininfluensan? Well well jag har i alla fall fått i mig lite mat och några alvedon så börjar komma på fötterna igen. Var tänkt att mamma och jag skulle åka och köpa gardiner till mitt rum ikväll men det får bli en annan dag. Imorgon har vi orienteringsdag på skyttis men den hoppar jag! Känns ganska skönt om jag är helt ärlig, med tanke på att orientering inte är något krav i Idrott och Hälsa B. Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt oh försöka bli frisk för imorgon har jag inte tid att ligga i sängen hela dagen, har en del att fixa.

Myskväll med bror

Jag och bror har nyss varit en sväng på kvantum och handlat lite grönsaker och dipp, så nu sitter vi och har lite fest i soffan medans vi äter kaninmat och tittar på matakuten. Någon som inte har det lika bra som vi är min älskling som nyss kommit hem från sjukhuset och har fått konstaterat att hans förkylning var svininfluensan.

Älskar dig sötnos <3


Snart middag!

Haft en riktigt skön dag i skolan, endast idrottsmedicin och förberedelse inför lektionen vi skulle hålla inför ettorna idag, det gick kanon bra trots att vi var lite nervösa allihopa. Bra jobbat tjejer! Väntar just nu på att maten ska bli klar och ikväll har jag verkligen ingenting planerat! Känns otroligt skönt eftersom att jag alltid har en massa saker för mig. Imorgon är jag ledig fram tills efter lunch då vi ska på en föreläsning. Som vanligt är det alltid något som gör veckan speciell. Inte kan jag träna ikväll heller, eftersom att jag är förkyld :(


Underbar helg

Fredagen var näst intill oslagbar! Var inte ens tänkt att vi skulle åka ut men efter några timmars vila kände jag mig mycket bättre, så då var det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Förfesten började hos Malin runt halv sju, vid tio drog vi vidare upp mot Parken där det var oväntat mycket folk, festade och dansade fram till två då det blev en runda förbi max innan våran taxi kom som vi delade med Malin, Anna och Johanna. Jag och älskling vaknade vid 11 och jag kände mig riktigt pigg och glad, så vi duschade och fixade till oss för att åka in till stan och kika runt lite, för mig blev det en jacka och för älskling ett par jeans. Efter vi hade varit på stan så bjöd älskling mig på en sen lunch på matcompaniet. Vi hann hem ett par timmar innan vi skulle vara hemma hos Carro och Martin vid sju. Väl där hemma så bjöds det på matlagning, buzz, singstar, filmtittande och mys! Idag har vi grattat mamma, av mig och Tommy fick hon ett irish coffeeset, 4 flas, skedar och en bricka som vi köpt på cervera. Nu ska vi duka upp med lite gotta och kura ner oss i soffan och ladda batterierna inför skolan och jobbet imorgon. Tack för alla som gjorde helgen helt underbar! <3

Förkylning på G!

Usch nu har jag gått och dragit på mig en förkylning också! Valde därför att avstå från Work outen nu på morgonen så just nu sitter jag på skolan och funderar på hur jag ska driva tiden fram tills nästa lektion. Har prov i alternativ medicin på måndag så jag funderar på att sätta mig och plugga lite så jag slipper göra alltihop i helgen, smart va? Ikväll så ska jag och älskling ha en myskväll, tänkte att vi skulle laga någon god middag och se någon film kanske. Var ju tänkt att vi skulle ut ikväll, men jag känner mig verkligen inte tillräckligt frisk för det. Imorgon åker nog jag och Tommy till ikea, känns passande nu när jag för n gångs skulle har en hel lista med saker som jag borde köpa.


Inlåst

Har nyss sett första delen av dokumentären "Inlåst", som handlar om ett gäng kriminella ungdomar som ska få en försmak på hur det skulle kunna vara att sitta inlåst i ett fängelse. Med tanke på att jag har som plan att bli polis så känns det som ett ganska intressant område! Nu ska jag ta en alvedon och hoppas att huvudvärken går över och hoppa i säng, hoppas Tommy erbjuder massage ikväll, skulle inte sitta helt fel... Godnatt på er :)

 


Förvirrad

Blev utgång igår, kanske några glas för mycket också. Dagen har varit riktig seg, kändes skönt att jag tog mig i kragen och gjorde på geografiproet i stället för att spara det. Just nu håller jag på att packa ihop lite grejer för morgondagens work outpass direkt på morgonen. Känns otroligt skönt med fredag, vet inte vad jag vill göra imorgon egentligen, åka ut med vännerna eller bara få rå om min älskling och bara ta en myskväll. Det återstår att se hur humöret är imorgon. På lördag ska jag och älskling i alla fall ut och äta med Carro och Martin sedan ska vi ha filmkväll hemma hos dom, det ser jag verkligen fram emot! Nu hade jag tänkt skära ordning lite grönsaksstavar tills gubben kommer hem då vi lär sätta på någon film och mysa.

RSS 2.0