Turdag

Hej alla glada!

Minns ni plattången jag köpte i vintras från Björn Axén? Den har krånglat ett tag, något med sladden som spökat... Var in dit jag köpte den och jag fick en sprillans ny! Nu har jag dessutom en sprillans ny mobil också. Ibland ska man ha tur säg ;) Ska slänga mig i duschen nu innan vi ska åka och äta middag hos Tommys moster.



Jobbdag

Igår när jag kom hem från jobbet så hade mamma och Göran grillat och gjort mysigt åt oss. Tommy hade hyrt film och köprt karra så de och lite gos fick avsluta kvällen.

Imorse tog jag och gubben oss en lång promenad, tyvärr regnade till lite så det var inte så trevligt. Sen har vi bara latat oss hela dagen innan jag for och jobbade och han gav sig hemåt. Så nu sitter jag här på jobbet och håller på att poppa popcorn och fylla på godis samtidigt som jag kollar runt på nätet efter en ny telefon, min har gått sönder så jag är i stort behov av en ny. Tror faktiskt att jag bestämt mig för en sony ericsson w715? slutar klockan halv tio så det är inte många timmar kvar nu. Imorgon åker jag med mamma och bror min till Ikea för att inhandla lite saker till huset och lite flytta hemifrånsaker för min del.

Mysdag

Dagen har spenderats hemma med min kära pojkvän och hans familj, vi har i princip knappt rört en fena. Sov till elva, skyndade iväg på ica för att köpa snuddels :D myst och myst. Cyklade faktiskt iväg en sväng på eftermiddagen och köpte nya veckorevyn. Grillat och spelat kort har vi också hunnit med. Sånna här dagar behövs oftare! Inte så många veckor innan allt drar igång igen. Nu ska jag krypa ner i sängen och se på någon film. Imorgon bär det av till staden för att jobba, pengar behövs alltid!

Kram på er

Life is, life is, life is good!

Igår skulle jag göra ett tapper försök att berätta lite om vår resa och när jag hade skrivit klart allt och skulle plublicera inlägget så är det något som går jävligt fel och allt försvinner, och naturligtvis har det inte sparats. Tänkte därför att ni skulle få se lite bilder, tyvärr inte idag för nu är jag hos baby och kameran och bilderna är hemma på Elsavägen.

Idag har jag i alla fall varit på staden och inhandlat lite basickläder på Lindex, det blev hela 4 stycken koftor i olika färger, alltid något man har användning av, inhandlade även lite underkläder, även det behövs alltid! Har hört talas om att det står fiske på schemat ikväll, hoppas! Har lovat Tommys mamma att baka en vinbärskaka tills ikväll också, gött!

14

Det är långt mellan gångerna jag skriver nu alltså. Här sitter i alla fall jag, duschad och klar för en omgång Chicago! Följde med älskling till Degersjön och sprang medans han fiskade. Jag som hade tänkt se Summer Catch på tv ikväll men det blir inget av nu när vi kom hem så sent.
Jag hade en helt underbart skön vecka i Salusand förra veckan, har verkligen fått vila upp mig nu. På lördag åker jag och T till Stockholm för lite shopping och mys och på söndagkväll bär det av till Värtahamnen för att åka färjan över till Tallin, där hoppas jag på en god mat, goda drinkar och massa mys!


Regn och födelsedagskalas

Nu är vi hemma på Linavägen en snabbis för att fira Mattias på 21 års dagen. Inte dåligt alls, har nyss vräkt i mig båda smörgåstårta och marängtårta. Veckan spenderas i Salusand tillsammans med familjen Nilsson, underbar familj det. Nu ska vi snart packa ihop lite saker och sedan åka och köpa någon tidning och gotta så vi har något att kura inne med nu när det är så pissigt väder. Nätterna består till mesta dels av kortspel och mys. Ha en bra veckan alla!

Sömnsvårigheter

Uscha, nu har det gått två timmar sedan jag la mig i sängen och jag har fortfarande inte somnat. Jag som alltid somnar som en stock? Imorgon kommer i alla fall Tommy hit och då kommer det säkerligen gå bättre, om inte så har jag en mysig famn att krypa in i. Nu ska jag göra ett tappert försök att kunna somna. Någon som har något bra tips, räkna elefanter kanske? haha. Godnatt och puss


Godnatt

Har nyss kommit hem från jobbet. Det blev en stressigare kväll än väntat när det näst intill var slutsålt på nya Ice age filmen! Men det klarade Ida och jag galant! Nu återstår bara 2 dagar för min älskling på jobbet sedan har han semester! Undra vad vi ska hitta på för spännande då? Det återstår att se, men nog har vi våra planer allt. Imorgon är det klippning och jobb som står överst på listan.


RSS 2.0