26 mars

Hej bloggen! Snart är det äntligen helg igen, inte klikt vad tiden går fort. Dagen har iaf var lugn, slutade klockan två, övervägde att inte åka på teorilektionen på körskolan på grund av att det skulle bli så stressigt. Så jag tog en promenad med hundarna och pluggade lite engelska i stället. Nu är jag vrålhungrig och väntar på mat. Ikväll ska jag till gubben och mysa! Imorgon tar vi förmodligen oss en tur till Umeå.

24/3

Sitter på skolan och väntar på dagens sista lektion, spanska. Har nyss haft mattedugga, känns skönt att ha gjort bort det. Dagarna går så otroligt fort och solen skiner, har bestämt att när jag kommer hem ska jag ta mig en promenad. Ikväll ska jag iväg på bio med Mimmi och Linnea, vi ska se En shopaholics bekännelser, berättar mer ikväll om hur filmen var. Nu ska jag passa på att plugga en halvtimme innan spanskan börjar.

Ny vecka, nya tag

Jag har varit rätt så dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Det har faktiskt sin förklaring, veckan har gått åt till en massa skolarbeten, i torsdags firade jag och gubben 18 månader så vi bokade en massage på asien spa, riktigt skönt, efter det åkte vi på matcompaniet och åt. Hela helgen har i princip spenderats på jobbet, förutom i lördagskväll då det blev fest med mina tjejor och Tommys kompisar. En riktigt toppen kväll vart det, längesedan jag hade så jäkla roligt. Det tackar vi bland annat Husumborna för! Nu ska jag spela lite bra musik och städa här innan det bär av på valpkurs med mami och Niko.

18/3

En helt klart bra dag. För det första så slutade vi klockan 12 idag, när jag kom hem tog jag världens härligaste promenad ute i solen och snart kommer gubben hit :)

Jobb sedan tjejkväll

Dagen började med den omtalade föreläsningen, dock tycker inte jag att den var det minsta intressant. Kanske för att jag redan bestämt mig vad jag vill bli? Efter lunch blev det en fika på wayne´s med Carro och Sandra. Tyvärr var vi tvun gna att gå tillbaka upp till skolan igen för en svenskalektion. Nu är jag hemma och hade tänkt ta mig en promenad, men hinner inte det, har nyss slängt i mig lite mat och ska iväg och jobba kl 4. Sen hämtar mamma upp mig i stan för att åka på Coloramas tjejkväll. Nä nu måste jag skynda mig iväg till bussen!

090315

Nu när det börjar närma sig helgens sista timmar och jag ändå inte gör annat än att sitta vid datan, så tänkte jag göra ett försök att sammanfatta helgen i stora drag. I fredags blev det party, med Mimmi, Linnea och Carro. Det tackar vi för! Kvällen slutade ändå något förödande, så jag och gubben åkte hem vid halv tolv. Tur jag har mina tjejor i alla fall. Vi tar igen den missen nästa lördag, då blir det blir god mat, gott dricka och såklart en massa bra folk! Igår blev det bio, Män som hatar kvinnor. Riktigt sevärd film! Missade förövrigt finalen i melodifestivalen, inget jag precis sörjer över. Grattis i alla fall till Malena som tog hem segern och lycka till i Ryssland. Idag blev det en tur till stan med mamma, fixade en sista sak till Tommy inför morgondagens födelsedagskalas, kan inte säga vad i fall han skulle läsa... Nu ska jag färga håret och kl 20.00 ska jag och T bänka oss framför tvn, för lite Wipe Out och sedan Beck.

Man får inte glömma bort att lyxa till det emellanåt

Tillbaka i vardagen igen, känns både bra och mindre bra i nuläget. Bra för att det är skönt när det väl blir helg och mindre bra för de tidiga mornarna då jag egentligen borde sova. Nåja, efter middagen bar det av in till stan för att köpa en ny plattång, eftersom att min har lagt av på riktigt nu. Det blev en stylingtång från OBH Nordica, som Björn Axén har designat. Är än sålänge nöjd met köpet, och förhoppningsvis så håller det i sig. Tänkte att det var lika bra att köpa något riktigt när jag ändå var i farten. Jag mötte även upp min hard working man på stan vid 6. Det blev sedan "halv 8 hos mig", som varje mån-tors, har blivit riktigt inspererad av det där programmet. Nu ligger babie och sussar i min säng, helt slut efter en lång arbetsdag kan jag tänka mig. Funderar på att väcka honom till liv snart så jag får något sällskap vid tvn.



Lovet bortgjort, så nu tar vi nya tag!

Lovet har mest spenderats till att vila upp mig inför kommande veckor i skolan. Även någon strödag på jobbet har det blivit. En hel del teoriläsande i körkortsboken har det också blivit. Känns bra att jag äntligen kommit till skott med det där nu. Jag känner på mig att det kommer gå som på räls! I torsdags blev det även en liten fisketripp, dock varken fisk (för mig) eller sol men det var mysigt i alla fall. Jag har även hunnit med att klippa mig, blev riktigt nöjd! Så nu känner jag mig riktigt utvilad inför skolan imorgon.

Söndagsmorgonen har vi spenderat i sängen med att spela Xbox och nöta csi. Fast sådant måste man unna sig ibland tycker jag, med tanke på att jag varit uppe med tuppen stora delar av veckan. På eftermiddagen har jag och babie varit ute och sprungit, sedan for vi ut och åt. Helgen tänker avslutas med Wipe Out kl 20.00 och sedan Beck! Självklart lyxar vi till det med något gott, kanske ananas, glass och maränger med riven vit choklad på?



RSS 2.0