Morsdag

Nu är det söndag igen och vi har nyss varit och ätit tårta hos mormor. Idag är det morsdag och mamma har fått sig ett nytt set trädgårdsmöbler av oss, så imorse blev det självklart tårta och fika ute i solen. Annars har jag och gubben legat nere vid bryggan och solat hela dagen, lite färg har vi fått på oss minsann. Nu ska jag slänga på mig bikinin och gå ut och klippa gräset.


Happy

Sitter och klickar runt på olika sidor för att få lite inspiration till sommarens partaj. Jag blir så grymt sugen på att köpa massa nytt nu när det är sommarväder ute! Men jag ska hålla mig i skinnet och inte investera allt för mycket. Har hittat klänningen jag ska ha på gubbens studentmiddag, har även hittat en fin present åt honom. Kan dock inte säda vad, msn vet aldrig om han är och snokar här...

Dagen har spenderats med Sandra, solade och snackade skit var vad vi gjorde! Perfekt väder för att ligga ute få lite färg på sig, invigde även min nya bikini idag. Nu ska jag skjutsa min käre lotsasfar och min bror till Interstport. Juste, ikväll kommer T hit och då ska vi mysa!

summer summer



Lägger upp en bild på mina snygga jeansleggins som jag hittade på Vila igår.

Nu: Personalmöte

Älskling

Idag har jag en kort dag framför mig i skolan. Slutar om cirkus 2 timmar. Ska ta mig en sväng på staden och införskaffa en locktång bland annat. Ikväll väntar gos med min älskade, wiho! Har jag tur så får jag ut honom på en springtur. Just nu sprudlar jag av energi från topp till tå.

26/5

Dagen har spenderats på Balesudden med mina tappra tjejor. Nola hade friluftsdag och såklart var syftet med den dag att pressa oss 2:or till max. Gå en långlång sträcka i en förfärlig terräng. Det var skönt att komma hem och slänga sig på sängen kan jag säga.

Ikväll har jag så gott som skrivit klart vår sista ergonomiuppgift som ska vara klar på torsdag, varit ute och gått med mamma och sen har jag inte hunnit så mycket mer. Nu sitter jag och knaprar i mig en morot! Saknar min bejbu gör jag! Tur jag får pusse på han imorgon och tur att han är världens bästa.

25/5

Vilken vecka säger jag bara, jag har haft fullt upp från i måndags tills igår! Det är mycket på gång nu helt enkelt, det är inte så konstigt med tanke på att sommarlovet närmar sig med stormsteg, alla nationellaprov ska göras bort, sommaren ska planeras och jobbjobbjobb. Samtidigt är det skönt att tiden går undan, just nu ser jag mest bara fram emot sommar, sol och sena kvällar med dom bästa.

Det var så otroligt härligt väder igår, var ute och solade hela dagen på kvällen Igår var jag och fiskade med grabbarna, fångsten vart tre små abborrar. Efter att ha varit ute hela dagen så var det skönt att få krypa in i T's famn, då somnar jag som bäst vill jag lova. Idag så är det för övrigt löning, känns skönt att fylla på plonkan lite, skämt åtsido. Ikväll har jag springning på schemat, det är jag taggad för. Hade tänkt återgå till mitt nu och skriva klart en engelskauppgift.

Ciao Bella!


Shooow

Idag är det den stora dagen. Om några timmar smäller det, men först ska jag på skolan och bli fixad. Erkänner att just nu har jag rätt många fjärilar i magen. Ska ta mig en promenix med hunden sen packa.


Spänningen stiger

Sitter och planerar lite mat med mamma, för imorgon åker dom bort över helgen. Idag så har jag för övrigt haft en rättskunskapslektion, varit hos tandläkaren, haft genrep uppe på Örnexpo inför morgondagen, gått hem med Sandra från Skyttis, inte konstigt att jag är helt slut på! Tänkte ta mig en lång dusch och ett fotbad. Babie kommer hit inatt så då ska jag gosa lite med honom, hihi.

Godnatt



SÅHÄR KAN DET GÅ NÄR MAN BUSAR !


Glasses

Dessa kom låg i brevlådan när jag kom hem idag! Någon som vill gissa vad jag ska sysselsätta mig med ikväll?

Dessa låg i brevlådan när jag kom hem nu.
Någon som vill gissa vad jag ska sysselsätta mig med ikväll?

Wolverine



 
Bjuder på en bild på kvällens mysoutfit: Grå leggins och stickad bolero.

Nu ska jag och T
lägga oss framför
tvn och mysa till någon
film.  Natti!

Lördagar har sin glans

Äntligen börjar solen titta fram. Idag har jag och mami varit en sväng på staden. Mamma inhandlade lite nya kläder, dessvärr blev det inget för mig... Dagen i allmänhet har gått åt till städning och satt upp nya gardiner i vardagsrummet har vi också hunnit med. Har även stått och kollat på när männen i huset har satt upp ett staket ute på våran tomt. Nu är han ätligen inne så jag får pusse på han lite! Snart bjuds det ¨på tacos, ikväll blir det bio.


Tjoho

Torsdagen har bland annat bjudit på personalmöte, bio med Linnea och en inte allt för rolig cykeltur i regnet! Det var de, imorgon är det fredag och förhoppningsvis grillväder, gött! Ta vara på helgen och njut allihop, för det ska jag!

Onsdag 6/5

Godmorgon! Usch vad jag ogillar sånna här dagar när det regnar, då känner jag bara för att ligga hemma. Skulle ha tvingat min pojke att ligga kvar i sängen. Tur att det blir en kort dag i skolan idag, slutar strax innan två, skönt! Får se vad kvällen bjuder på för smaskigheter. Ska kila iväg till Rätskunskapen nu. Ha en bra dag alla!

Glad!

Det kommer att bli grymt tjejer!!!

2/5

Vilken dag, började med att sitta på ett möte där en kille pratade om hur våran bio ska bli "världens bästa bio", projektet  som ska genomföra är även kallat så. Tror att han surrade i 3 timmar! Mötte sedan upp min favorit på stan för lite shopping och glass, fick med mig ett par byxor och en bikiniöverdel hem. Väl hemma så åkte vi på matcompaniet och åt med mamma och bror. Kvällen ska spenderas framför tvn med film och ännu mera glass, gött!



                                           Skåda fynden!

Mysfredag

Igår firade vi som alla andra år Valborg. Kvällen började hos Linnea med middag och lite förfest, senare åkte vi vidare till Husum och Mimmi. Fick äntligen träffa min älskade som hade varit på någon fest med grabbarna. Vi avrundade kvällen vid tolvsnåret. Tack och lov, guld värt att vara pigg och fräsch dagen efter!

Nu är vi på gång att åka till staden och hem till Själevad för en mysig kväll med grillning och bio. Känns otroligt skönt måste jag säga! Imorgon ska jag vara på plats på jobbet för att ha utbildning, ska bli spännande!

RSS 2.0